Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 260 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of the effect of different cooking methods on volatile compounds in fish cakes using a combination of GC–MS and GC-IMS
 
 
Titel: Characterization of the effect of different cooking methods on volatile compounds in fish cakes using a combination of GC–MS and GC-IMS
Auteur: Yang, Xuebo
Chen, Qiuhan
Liu, Shouchun
Hong, Pengzhi
Zhou, Chunxia
Zhong, Saiyi
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 22 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 260 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland