Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 248 van 260 gevonden artikelen
 
 
  The potential meat flavoring derived from Maillard reaction products of rice protein isolate hydrolysate-xylose via the regulation of temperature and cysteine
 
 
Titel: The potential meat flavoring derived from Maillard reaction products of rice protein isolate hydrolysate-xylose via the regulation of temperature and cysteine
Auteur: Zhang, Zuoyong
Chen, Jiayi
Zheng, Li
Zhao, Jinlong
Guo, Na
Fang, Xue
Lu, Xuan
Zhang, Fangyan
Zhu, Guilan
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 22 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 248 van 260 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland