Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 240 van 260 gevonden artikelen
 
 
  The enhancement of flowery-like aroma in green tea under optimized processing conditions by sensory-directed flavor analysis
 
 
Titel: The enhancement of flowery-like aroma in green tea under optimized processing conditions by sensory-directed flavor analysis
Auteur: Wang, Yujie
Liu, Nanfeng
Yu, Tianzi
Gao, Jing
Fan, Yulin
Wang, Wenya
Wang, Junhan
Wu, Yida
Zhang, Jixin
Ning, Jingming
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 22 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 240 van 260 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland