Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 260 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of flavor substances in cooking and seasoned cooking brown seaweeds by GC-IMS and E-nose
 
 
Titel: Characterization of flavor substances in cooking and seasoned cooking brown seaweeds by GC-IMS and E-nose
Auteur: Jiang, Shan
Jiang, Pengfei
Feng, Dingding
Jin, Meiran
Qi, Hang
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 22 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 260 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland