Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 209 van 260 gevonden artikelen
 
 
  Proteomics reveals the mechanism of protein degradation and its relationship to sensorial and texture characteristics in dry-cured squid during processing
 
 
Titel: Proteomics reveals the mechanism of protein degradation and its relationship to sensorial and texture characteristics in dry-cured squid during processing
Auteur: Zhao, Dandan
Fang, Yizhou
Wei, Zhengxun
Duan, Wenkai
Chen, Yu
Zhou, Xuxia
Xiao, Chaogeng
Chen, Wenxuan
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 22 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 209 van 260 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland