Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 208 van 260 gevonden artikelen
 
 
  Protein of yak milk residue: Structure, functionality, and the effects on the quality of non-fat yogurt
 
 
Titel: Protein of yak milk residue: Structure, functionality, and the effects on the quality of non-fat yogurt
Auteur: Qu, Guangfan
Yang, Feiyan
Zhang, Hanzhi
Liu, Yanfeng
He, Xudong
Liu, Fei
Sun, Shuguo
Luo, Zhang
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 22 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 208 van 260 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland