Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 200 van 260 gevonden artikelen
 
 
  Preliminary research on the flavor substance and antioxidant capacity of beers produced with baking Qingke
 
 
Titel: Preliminary research on the flavor substance and antioxidant capacity of beers produced with baking Qingke
Auteur: Ao, Feng
Wu, Jianhang
Qiu, Ran
Zhao, Haifeng
Li, Li
Zong, Xuyan
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 22 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 200 van 260 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland