Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 165 van 260 gevonden artikelen
 
 
  Maillard reaction intermediates in Chinese Baijiu and their effects on Maillard reaction related flavor compounds during aging
 
 
Titel: Maillard reaction intermediates in Chinese Baijiu and their effects on Maillard reaction related flavor compounds during aging
Auteur: Huang, Hao
Gao, Yuchen
Wang, Lulu
Yu, Xiaowei
Chen, Shuang
Xu, Yan
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 22 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 165 van 260 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland