Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 164 van 260 gevonden artikelen
 
 
  Low-frequency alternating magnetic field and CaCl2 influence the physicochemical, conformational and gel characteristics of low-salt myofibrillar protein
 
 
Titel: Low-frequency alternating magnetic field and CaCl2 influence the physicochemical, conformational and gel characteristics of low-salt myofibrillar protein
Auteur: Zhao, Shengming
Liu, Yu
Yang, Liu
Zhao, Yanyan
Zhu, Mingming
Wang, Hui
Kang, Zhuangli
Ma, Hanjun
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 22 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 164 van 260 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland