Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 161 van 260 gevonden artikelen
 
 
  Lactoferrin thermal stabilization and iron(II) fortification through ternary complex fabrication with succinylated sodium caseinate
 
 
Titel: Lactoferrin thermal stabilization and iron(II) fortification through ternary complex fabrication with succinylated sodium caseinate
Auteur: Huang, Yunan
Lin, Tiantian
Dadmohammadi, Younas
He, Yanhong
Khongkomolsakul, Waritsara
Noack, Claire Elizabeth
Abbaspourrad, Alireza
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 22 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 161 van 260 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland