Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 140 van 260 gevonden artikelen
 
 
  Identification of key sensory and chemical factors determining flavor quality of Xinyu mandarin during ripening and storage
 
 
Titel: Identification of key sensory and chemical factors determining flavor quality of Xinyu mandarin during ripening and storage
Auteur: Liu, Xin-Cheng
Tang, Yu-Qing
Li, Yin-Chun
Li, Shao-Jia
Yang, Hui-Dong
Wan, Shui-Lin
Wang, Yu-Ting
Hu, Zhong-Dong
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 22 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 140 van 260 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland