Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 117 van 260 gevonden artikelen
 
 
  Exogenous silicon applied at appropriate concentrations is effective at improving tomato nutritional and flavor qualities
 
 
Titel: Exogenous silicon applied at appropriate concentrations is effective at improving tomato nutritional and flavor qualities
Auteur: Yang, Ye
Zhu, Wen
Jin, Ning
Liu, Weikai
Lie, Yongzhong
Wang, Li
Jin, Li
Wang, Shuya
Yu, Jihua
Lyu, Jian
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 22 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 117 van 260 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland