Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 112 van 260 gevonden artikelen
 
 
  Enhancing water retention and mechanisms of citrus and soya bean dietary fibres in pre-fermented frozen dough
 
 
Titel: Enhancing water retention and mechanisms of citrus and soya bean dietary fibres in pre-fermented frozen dough
Auteur: Xiao, Tianyu
Sun, Mingkun
Cao, Shuwang
Hao, Jianxiong
Rao, Huan
Zhao, Dandan
Liu, Xueqiang
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 22 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 112 van 260 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland