Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 94 van 200 gevonden artikelen
 
 
  Exploring the oxidative rancidity mechanism and changes in volatile flavors of watermelon seed kernels based on lipidomics
 
 
Titel: Exploring the oxidative rancidity mechanism and changes in volatile flavors of watermelon seed kernels based on lipidomics
Auteur: Yu, Xiongwei
Li, Bin
Ouyang, Hui
Xu, Weijian
Zhang, Ruru
Fu, Xing
Gao, Sihai
Li, Shugang
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 21 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 94 van 200 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland