Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 93 van 200 gevonden artikelen
 
 
  Exploring jujube wine flavor and fermentation mechanisms by HS-SPME-GC–MS and UHPLC-MS metabolomics
 
 
Titel: Exploring jujube wine flavor and fermentation mechanisms by HS-SPME-GC–MS and UHPLC-MS metabolomics
Auteur: Zhao, Xinxin
Wang, Zhouping
Tang, Fengxian
Cai, Wenchao
Peng, Bo
Shan, Chunhui
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 21 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 93 van 200 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland