Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 91 van 200 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of whey protein coating containing nanoliposome dill (Anethum graveolens L.) essential oil on microbial, physicochemical and sensory changes of rainbow trout fish
 
 
Titel: Evaluation of whey protein coating containing nanoliposome dill (Anethum graveolens L.) essential oil on microbial, physicochemical and sensory changes of rainbow trout fish
Auteur: Azizi, Mozhgan
Jahanbin, Kambiz
Shariatifar, Nabi
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 21 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 91 van 200 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland