Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 200 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of key aroma-active compounds in different types of Douchi based on molecular sensory science approaches
 
 
Titel: Characterization of key aroma-active compounds in different types of Douchi based on molecular sensory science approaches
Auteur: Wu, Ziqian
Chao, Jin
Tang, Hui
Liu, Tengxia
Jiang, Liwen
Liu, Yang
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 21 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 200 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland