Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 200 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of aroma-active compounds in sesame hulls at different roasting temperatures by SAFE and GC-O-MS
 
 
Titel: Characterization of aroma-active compounds in sesame hulls at different roasting temperatures by SAFE and GC-O-MS
Auteur: Wang, Rui
Wu, Lin-Xuan
Guo, Bing-Xin
Zhao, Peng-Hao
Yin, Wen-Ting
Liu, Hua-Min
Mei, Hong-Xian
Duan, Ying-Hui
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 21 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 200 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland