Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 200 gevonden artikelen
 
 
  Bamboo shoots improve the nutritional and sensory quality, and change flavor composition of chicken soup
 
 
Titel: Bamboo shoots improve the nutritional and sensory quality, and change flavor composition of chicken soup
Auteur: Wang, Hailang
Wu, Boxiao
Zhang, Jinyan
Liu, Yun
Zhang, Min
Chen, Lin
Zhao, Weiwei
Kan, Huan
Cao, Changwei
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 21 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 200 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland