Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 200 gevonden artikelen
 
 
  Baked sweetpotato textures and sweetness: An investigation into relationships between physicochemical and cooked attributes
 
 
Titel: Baked sweetpotato textures and sweetness: An investigation into relationships between physicochemical and cooked attributes
Auteur: Allan, Matthew C.
Johanningsmeier, Suzanne D.
Nakitto, Mariam
Guambe, Osvalda
Abugu, Modesta
Pecota, Kenneth V.
Craig Yencho, G.
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 21 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 200 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland