Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 183 van 200 gevonden artikelen
 
 
  Study on the thawing characteristics of beef in ultrasound combined with plasma-activated water
 
 
Titel: Study on the thawing characteristics of beef in ultrasound combined with plasma-activated water
Auteur: Wang, Huixin
Ding, Changjiang
Lu, Jingli
Bao, Yuting
Han, Bingyang
Zhang, Jie
Duan, Shanshan
Song, Zhiqing
Chen, Hao
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 21 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 183 van 200 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland