Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 181 van 200 gevonden artikelen
 
 
  Study on the dynamic change of volatile components of white tea in the pile-up processing based on sensory evaluation and ATD-GC–MS Technology
 
 
Titel: Study on the dynamic change of volatile components of white tea in the pile-up processing based on sensory evaluation and ATD-GC–MS Technology
Auteur: Lin, Hongzheng
Wu, Liangyu
Ou, Xiaoxi
Zhou, Jingjing
Feng, Jiao
Zhang, Wenping
Bi, Wanjun
Hao, Zhilong
Sun, Yun
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 21 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 181 van 200 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland