Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 145 van 200 gevonden artikelen
 
 
  Perilla seed oil high internal phase emulsion improve the gel properties of myofibrillar protein
 
 
Titel: Perilla seed oil high internal phase emulsion improve the gel properties of myofibrillar protein
Auteur: Li, Beibei
Wang, Yang
Wang, Shuyu
Chen, Sengao
Yang, Chaoyue
Liu, Linggao
Bi, Shenghui
Zhou, Ying
Zhu, Qiujin
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 21 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 145 van 200 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland