Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 130 van 200 gevonden artikelen
 
 
  Mechanism of ultrasonic enhancement of the gelling properties of salted ovalbumin-cooked soybean isolate hybrid gels
 
 
Titel: Mechanism of ultrasonic enhancement of the gelling properties of salted ovalbumin-cooked soybean isolate hybrid gels
Auteur: Tan, Ji'en
Qiu, Wei
Wu, Na
Xu, Lilan
Chen, Shuping
Yao, Yao
Xu, Mingsheng
Zhao, Yan
Tu, Yonggang
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 21 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 130 van 200 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland