Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 111 van 200 gevonden artikelen
 
 
  Impact of roasting conditions on physicochemical, taste, volatile, and odor-active compound profiles of Coffea arabica L. (cv. Yellow Bourbon) using electronic sensors and GC–MS-O using a multivariate approach
 
 
Titel: Impact of roasting conditions on physicochemical, taste, volatile, and odor-active compound profiles of Coffea arabica L. (cv. Yellow Bourbon) using electronic sensors and GC–MS-O using a multivariate approach
Auteur: Hong, Seong Jun
Boo, Chang Guk
Yoon, Sojeong
Jeong, Hyangyeon
Jo, Seong Min
Youn, Moon Yeon
Kim, Jae Kyeom
Kim, Young Jun
Shin, Eui-Cheol
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 21 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 111 van 200 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland