Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 101 van 200 gevonden artikelen
 
 
  From amino acid analysis to improved gel properties: The role of dl-valine in Landaise goose myofibrillar protein
 
 
Titel: From amino acid analysis to improved gel properties: The role of dl-valine in Landaise goose myofibrillar protein
Auteur: Yan, Xinxin
Li, Hong
Wang, Xiujuan
Hu, Zhonghai
Li, Jingjun
Zheng, Haibo
Wang, Jie
Zhen, Zongyuan
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 21 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 101 van 200 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland