Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 93 van 169 gevonden artikelen
 
 
  Improvement in the gelling properties of myofibrillar protein from the razor clam (Sinonovacula constricta) through phosphorylation and structural characterization of the modified protein
 
 
Titel: Improvement in the gelling properties of myofibrillar protein from the razor clam (Sinonovacula constricta) through phosphorylation and structural characterization of the modified protein
Auteur: Zhang, Qing
Hou, Yakun
Liu, Xiaohan
Sun, Jilu
Wang, Xianghong
Sang, Yaxin
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 20 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 93 van 169 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland