Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 92 van 169 gevonden artikelen
 
 
  Impact of ternary NADES prepared from proline, glucose and water on the Maillard reaction: Reaction activity, Amadori compound yield, and taste-enhancing ability
 
 
Titel: Impact of ternary NADES prepared from proline, glucose and water on the Maillard reaction: Reaction activity, Amadori compound yield, and taste-enhancing ability
Auteur: Su, Guowan
Yu, Zixiang
Wang, Huayang
Zhao, Mouming
Zhao, Tiantian
Zhang, Jianan
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 20 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 92 van 169 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland