Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 60 van 169 gevonden artikelen
 
 
  Effects of eugenol on the structure and gelling properties of myofibrillar proteins under hydroxyl radical-induced oxidative stress
 
 
Titel: Effects of eugenol on the structure and gelling properties of myofibrillar proteins under hydroxyl radical-induced oxidative stress
Auteur: Pan, Deyin
Ma, Jinming
Diao, Jingjing
Li, Jiaqi
Chen, Hongsheng
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 20 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 60 van 169 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland