Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 50 van 169 gevonden artikelen
 
 
  Effect of roasting and high-pressure homogenization on texture, rheology, and microstructure of walnut yogurt
 
 
Titel: Effect of roasting and high-pressure homogenization on texture, rheology, and microstructure of walnut yogurt
Auteur: Jiao, Bo
Wu, Bicong
Fu, Weiming
Guo, Xin
Zhang, Yu
Yang, Jie
Luo, Xiaohong
Dai, Lei
Wang, Qiang
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 20 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 50 van 169 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland