Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 49 van 169 gevonden artikelen
 
 
  Effect of raw material frozen storage on physicochemical properties and flavor compounds of fermented mandarin fish (Siniperca chuatsi)
 
 
Titel: Effect of raw material frozen storage on physicochemical properties and flavor compounds of fermented mandarin fish (Siniperca chuatsi)
Auteur: Lei, Yuelei
Ai, Mingyan
Lu, Sufang
Xu, Hongliang
Wang, Lan
Zhang, Jin
Xiong, Shanbai
Hu, Yang
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 20 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 49 van 169 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland