Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 34 van 169 gevonden artikelen
 
 
  Comparing the differences of physicochemical properties and volatiles in semi-dry Hakka rice wine and traditional sweet rice wine via HPLC, GC–MS and E-tongue analysis
 
 
Titel: Comparing the differences of physicochemical properties and volatiles in semi-dry Hakka rice wine and traditional sweet rice wine via HPLC, GC–MS and E-tongue analysis
Auteur: Zhao, Wenhong
Ruan, Fengxi
Qian, Min
Huang, Xiaoyuan
Li, Xiangluan
Li, Yanxin
Bai, Weidong
Dong, Hao
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 20 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 34 van 169 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland