Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 33 van 169 gevonden artikelen
 
 
  Comparative effects of W/O and O/W emulsions on the physicochemical properties of silver carp surimi gels
 
 
Titel: Comparative effects of W/O and O/W emulsions on the physicochemical properties of silver carp surimi gels
Auteur: Zhang, Enhan
Zhao, Yuan
Ren, Zhongyang
Shi, Linfan
Weng, Wuyin
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 20 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 33 van 169 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland