Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 169 gevonden artikelen
 
 
  Changes in the characteristic volatile aromatic compounds in tuna cooking liquid during fermentation and deodorization by Lactobacillus plantarum RP26 and Cyberlindnera fabianii JGM9-1
 
 
Titel: Changes in the characteristic volatile aromatic compounds in tuna cooking liquid during fermentation and deodorization by Lactobacillus plantarum RP26 and Cyberlindnera fabianii JGM9-1
Auteur: Ma, Wenjing
Liang, Zhangcheng
He, Bing
Wu, Yuxi
Chen, Yan
He, Zhigang
Chen, Bingyan
Lin, Xiaozi
Luo, Lianyu
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 20 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 169 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland