Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 169 gevonden artikelen
 
 
  Changes in sensory characteristics, chemical composition and microbial succession during fermentation of ancient plants Pu-erh tea
 
 
Titel: Changes in sensory characteristics, chemical composition and microbial succession during fermentation of ancient plants Pu-erh tea
Auteur: Wang, Teng
Li, Ruo-yu
Liu, Kun-yi
Chen, Qiu-yue
Bo, Nian-guo
Wang, Qi
Xiao, Yan-qin
Sha, Gen
Chen, Si-qin
Lei, Xin
Lu, Yi
Ma, Yan
Zhao, Ming
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 20 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 169 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland