Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 160 van 169 gevonden artikelen
 
 
  The roles of novel chitooligosaccharide-peanut oligopeptide carbon dots in improving the flavor quality of Chinese cabbage
 
 
Titel: The roles of novel chitooligosaccharide-peanut oligopeptide carbon dots in improving the flavor quality of Chinese cabbage
Auteur: Lu, Bosi
Chen, Xiaojuan
Ouyang, Xin
Li, Zhiming
Yang, Xujian
Khan, Zaid
Duan, Songpo
Shen, Hong
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 20 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 160 van 169 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland