Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 157 van 169 gevonden artikelen
 
 
  The influence of different gums compared with surfactants as encapsulating stabilizers on the thermal, storage, and low-pH stability of chlorophyllin
 
 
Titel: The influence of different gums compared with surfactants as encapsulating stabilizers on the thermal, storage, and low-pH stability of chlorophyllin
Auteur: Hosseini, Hamed
Pasban Noghabi, Vahid
Saberian, Hamed
Jafari, Seid Mahdi
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 20 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 157 van 169 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland