Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 139 van 169 gevonden artikelen
 
 
  Shelf-life extension of soy sauce by using chitosan oligosaccharides combined with tea polyphenols
 
 
Titel: Shelf-life extension of soy sauce by using chitosan oligosaccharides combined with tea polyphenols
Auteur: Zhu, Ying
Gong, Chao
Pan, Saikun
Wu, Shengjun
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 20 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 139 van 169 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland