Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 82 van 128 gevonden artikelen
 
 
  Microwaves affect the formation of volatile compounds in peper powder by changing the nucleophilic addition reactions in Maillard reactions
 
 
Titel: Microwaves affect the formation of volatile compounds in peper powder by changing the nucleophilic addition reactions in Maillard reactions
Auteur: Wang, Zhisong
Liu, Xiang
Fang, Yihua
Wang, Xueya
Hu, Ying
Li, Yan
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 19 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 82 van 128 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland