Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 78 van 128 gevonden artikelen
 
 
  Mechanisms of cooking methods on flavor formation of Tibetan pork
 
 
Titel: Mechanisms of cooking methods on flavor formation of Tibetan pork
Auteur: Cheng, Lujie
Li, Xin
Tian, Yuting
Wang, Qia
Li, Xiefei
An, Fengping
Luo, Zhang
Shang, Peng
Liu, Zhendong
Huang, Qun
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 19 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 78 van 128 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland