Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 70 van 128 gevonden artikelen
 
 
  Insights into the structural characteristics and in vitro starch digestibility on parboiled rice as affected by ultrasound treatment in soaking process
 
 
Titel: Insights into the structural characteristics and in vitro starch digestibility on parboiled rice as affected by ultrasound treatment in soaking process
Auteur: Shah, Alia
Wang, Yunchun
Tao, Han
Zhang, Wencheng
Cao, Shuqing
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 19 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 70 van 128 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland