Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 41 van 128 gevonden artikelen
 
 
  Effects of microwave on the structural and emulsifying properties and interfacial properties of oxidized soybean protein aggregates
 
 
Titel: Effects of microwave on the structural and emulsifying properties and interfacial properties of oxidized soybean protein aggregates
Auteur: Wang, Yichang
Liu, Caihua
Lang, Huiyuan
Hu, Zhaodong
Wang, Xinyue
Yang, Zongrui
Wang, Zhongjiang
Guo, Zengwang
Jiang, Lianzhou
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 19 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 41 van 128 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland