Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 34 van 128 gevonden artikelen
 
 
  Dried grape pomace with lactic acid bacteria as a potential source for probiotic and antidiabetic value-added powders
 
 
Titel: Dried grape pomace with lactic acid bacteria as a potential source for probiotic and antidiabetic value-added powders
Auteur: Anghel, Larisa
Milea, Adelina Ștefania
Constantin, Oana Emilia
Barbu, Vasilica
Chițescu, Carmen
Enachi, Elena
Râpeanu, Gabriela
Mocanu, Gabriel – Dănuț
Stănciuc, Nicoleta
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 19 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 34 van 128 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland