Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 33 van 128 gevonden artikelen
 
 
  Dietary riboflavin supplementation improves meat quality, antioxidant capacity, fatty acid composition, lipidomic, volatilomic, and proteomic profiles of breast muscle in Pekin ducks
 
 
Titel: Dietary riboflavin supplementation improves meat quality, antioxidant capacity, fatty acid composition, lipidomic, volatilomic, and proteomic profiles of breast muscle in Pekin ducks
Auteur: Tang, Jing
Zhang, Bo
Liu, Dapeng
Gao, Kexin
Dai, Ye
Liang, Suyun
Cai, Wentao
Li, Zhinan
Guo, Zhanbao
Hu, Jian
Zhou, Zhengkui
Xie, Ming
Hou, Shuisheng
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 19 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 33 van 128 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland