Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 125 van 128 gevonden artikelen
 
 
  Unveiling innovation in aroma attribute evaluation of Niulanshan Baijiu: An advanced exploration of two different processing methods via food sensory omics and penalty analysis
 
 
Titel: Unveiling innovation in aroma attribute evaluation of Niulanshan Baijiu: An advanced exploration of two different processing methods via food sensory omics and penalty analysis
Auteur: Wang, Zhen
Hao, Wenjun
Wei, Jinwang
Huang, Mingquan
Zeng, Xinan
Wang, Ying
Wu, Jihong
Chen, Boru
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 19 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 125 van 128 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland