Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 99 van 118 gevonden artikelen
 
 
  Slightly acidic electrolyzed water as a novel thawing media combined with ultrasound for improving thawed mutton quality, nutrients and microstructure
 
 
Titel: Slightly acidic electrolyzed water as a novel thawing media combined with ultrasound for improving thawed mutton quality, nutrients and microstructure
Auteur: Kong, Dewei
Han, Rongwei
Yuan, Mengdi
Xi, Qian
Du, Qijing
Li, Peng
Yang, Yongxin
Rahman, S.M.E.
Wang, Jun
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 18 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 99 van 118 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland