Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 77 van 118 gevonden artikelen
 
 
  Microbial community succession and their relationship with the flavor formation during the natural fermentation of Mouding sufu
 
 
Titel: Microbial community succession and their relationship with the flavor formation during the natural fermentation of Mouding sufu
Auteur: Chen, Zhongai
Liu, Lijing
Du, Huan
Lu, Kaixiang
Chen, Cong
Xue, Qiaoli
Hu, Yongjin
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 18 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 77 van 118 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland