Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 53 van 118 gevonden artikelen
 
 
  Extrusion of casein and whey protein isolate enhances anti-hardening and performance in high-protein nutrition bars
 
 
Titel: Extrusion of casein and whey protein isolate enhances anti-hardening and performance in high-protein nutrition bars
Auteur: Wang, Kaili
Zhao, Xu
Gantumur, Munkh-Amgalan
Li, Jinzhe
Huang, Yuxuan
Sukhbaatar, Narantuya
Bo, Tian
Jiang, Zhanmei
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 18 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 53 van 118 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland