Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 48 van 118 gevonden artikelen
 
 
  Effects of particle size on the structure, cooking quality and anthocyanin diffusion of purple sweet potato noodles
 
 
Titel: Effects of particle size on the structure, cooking quality and anthocyanin diffusion of purple sweet potato noodles
Auteur: Hu, Han
Zhou, Xiang-Yu
Wang, Ya-Shu
Zhang, Yu-xin
Zhou, Wen-Hua
Zhang, Lin
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 18 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 48 van 118 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland