Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 36 van 118 gevonden artikelen
 
 
  Edible gum addition improves the quality of freeze-dried restructured strawberry blocks
 
 
Titel: Edible gum addition improves the quality of freeze-dried restructured strawberry blocks
Auteur: Yang, Feifei
Sun, Xiyun
Hu, Jiaqi
Cai, Honghong
Xiao, Hongwei
Wu, Xianghua
Liu, Chunju
Wang, Haiou
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 18 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 36 van 118 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland